Entitats Col·laboradores

ASSOCIACIÓ AGROECOLÒGICA DE GALLECS

L’Associació Agroecològica de Gallecs la formen els pagesos i les famílies que conviuen i treballen a l’Espai Rural de Gallecs. L’objectiu principal de l’associació és assolir el desenvolupament rural sostenible per mitjà de l’agricultura ecològica i garantir el relleu generacional dels pagesos de Gallecs.

Aquest objectiu es porta a terme mitjançant l’aplicació d’un model de gestió agrícola respectuós amb el medi ambient, que afavoreix la biodiversitat, la protecció i millora de la qualitat del sòl i la recuperació de les varietats tradicionals i locals; garantint la qualitat dels aliments i el comerç de proximitat; contribuint a la mitigació del canvi climàtic, i fomentant l’ús de les energies renovables i l’associacionisme agrari dins del marc de l’agricultura periurbana.

Associació Agroecològica de Gallecs
www.aegallecs.cat

SLOW FOOD VALLÈS ORIENTAL

Slow food és un moviment de persones, que treballen per preservar el patrimoni agroalimentari, i per tant, fomentar la biodiversitat com un model de vida basat en el respecte a la riquesa humana i natural, amb els valors marcats per la promoció del producte bo, net i just.

El Convivium Slow Food Vallès Oriental, constituït el maig de 2008 i amb seu a Can Jornet a Gallecs, està format per persones de la comarca que comparteixen inquietuds al voltant d’una alimentació i d’una producció basada en els principis d’Slow Food.

Els seus objectius són:
Potenciar la defensa de la biodiversitat amb l’Arca del gust del Vallès Oriental, amb la recuperació de les varietats locals i tradicionals d’horta i amb el foment del producte fresc de temporada; potenciar l’agricultura ecològica i el comerç de proximitat (bo, just i net); connectar productors i coproductors a través de mercats, fires i agrobotigues; promoure l’educació del gust i promocionar els productes de qualitat del Vallès Oriental i el seu consum.

Slow Food Vallès Oriental
slowfoodvallesoriental.blogspot.com/

DEFENSA DE RÈPTILS I AMFIBIS DE GALLECS (DRAG)

El DRAG és una associació dedicada a la preservació, l’educació ambiental i la divulgació de la fauna local de Gallecs i el Vallès, amb especial incidència en els rèptils i els amfibis, bioindicadors força determinants per establir l’estat general de salut dels diferents ecosistemes on viuen.

Defensa de Rèptils i Amfibis de Gallecs
www.dragnatura.org

ESCOLA DE NATURA DE PARETS DEL VALLÈS

L’Escola de la Natura de Parets es va fundar el 1983 amb l’objectiu d’apropar la ciutadania, i de manera molt especial els nens i nenes, al seu entorn natural mitjançant actuacions de formació i de conscienciació.

Des d’aleshores, l’Escola ha anat consolidant un programa d’activitats divers i complet: sessions d’astronomia, itineraris de natura, actuacions de recuperació del medi natural i de protecció de la flora i la fauna locals, cursos d’especialització per a adults, activitats escolars…

Escola de Natura de Parets del Vallès
escolanatura.parets.org

GRUP DE NATURA MELES MELES

El Grup de Natura Meles meles és un grup heterogeni de persones amb el denominador comú d'estar interessades per la conservació del patrimoni natural de Lliçà de Vall. Des de 1989, any de la primera aparició, es treballa per defensar i estudiar la natura. L'hivern de l'any 2007 es va voler anar més enllà i es va reagrupar el grup de natura amb la voluntat de crear una Aula de Natura que promogués la recerca i la difusió dels principals valors naturals del municipi per preservar-los al llarg del temps. L'Aula de Natura pretén ser una eina de gestió del territori, un òrgan de consulta i també un vector de difusió i sensibilització ciutadana.

Grup de Natura MELES MELES
www.melesnatura.org

ADF GALLECS

L’associació es va fundar l’any 2001 com a Agrupació de Defensa Forestal de Gallecs. Des de llavors s’ha treballat amb voluntaris forestals per elaborar i executar de manera conjunta amb els ajuntaments i el Consorci programes de vigilància i prevenció d’incendis. A més també s’han dut a terme nombroses campanyes de divulgació entre els usuaris dels boscos de Gallecs per a la prevenció i la lluita contra els incendis forestals.

ADF Gallecs

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE L'ESPAI RURAL DE GALLECS

L’Associació de Veïns i Veïnes de Gallecs es va fundar l’any 2006 per la necessitat d’unificar els veïns i veïnes que viuen a l’Espai Rural de Gallecs en una associació participativa. L’associació organitza, entre altres activitats, la Festa Major de Gallecs, per donar a conèixer l’Espai i per promocionar la vida cultural.

Associació de Veïns Espai Rural de Gallecs
www.gallecs.cat

RÀDIO MOLLET

Ràdio Mollet del Vallès és el referent informatiu i participatiu de la societat molletana. Difon les activitats que organitzen les associacions i els moviments ciutadans, actua com a element cohesionador del municipi i desperta l’interès de la ciutadania per l’actualitat de la ciutat. L’emissora municipal Ràdio Mollet del Vallès va néixer el 22 de gener de 1981 de la mà d’un grup d’aficionats al món radiofònic i l’Ajuntament. Actualment el Consorci de Gallecs té un espai dins del magazine “Posa’t les piles” tots els divendres de 9.35h a 9.45h.

Ràdio Mollet
www.radiomollet.com
Inscriu-te al nostre newsletter
Masia Can Jornet Xic · 08104 Gallecs (Mollet del Vallès) (41.56025,2.201833) · T. 93 544 53 97 · F. 93 579 00 32 · info@espairuralgallecs.cat
Polsar F11 per veure la pàgina completa
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes
Acceptar
Política de galetes

Què són les galetes

Les galetes són petits arxius de dades que es reben al terminal des del lloc web visitat i s'utilitzen per registrar algunes interaccions de la navegació d'un lloc web emmagatzemant dades que podran ser actualitzats i recuperats. Aquests arxius es guarden a l'ordinador de l'usuari i conté dades anònimes que no són perjudicials per al seu equip. S'utilitzen per recordar les preferències de l'usuari, com l'idioma seleccionat, dades d'accés o personalització de la pàgina.

Les galetes també es poden utilitzar per registrar informació anònima sobre com un visitant utilitza un lloc. Per exemple, des de quina pàgina web s'ha accedit, o si s'ha utilitzat un baner publicitari per arribar.

Per què utilitzem galetes?

Aquesta web utilitza galetes estrictament necessàries i esencials per a que vosté utilitzi el nostre lloc web i li permetin moure's lliurement, utilitzar areas segures, opcions personalitzades, ... A més utilitzem les galetes per recollir les dades relatives a l'anàlisi de l'us de la web. Aquestes s'utilitzen per ajudar a millorar el servei al client, medint l'us i el rendiment de la pàgina per optimitzar-la i personalitzar-la.

El nostre lloc web també pot contenir enllaços de xarxes socials (com Facebook o Twitter). Nosaltres no controlem les galetes utilitzades per aquestes webs externes. Per a més informació sobre les galetes de las xarxes socials o altres webs, aconsellem revisar les seves pròpies polítiques de galetes.

Quina utilitat li donem als diferents tipus de galetes?

Galetes tècniques: són aquelles imprescindibles i estrictament necessàries pel correcte funcionament d'un portal web i la utilització de les diferents opcions i serveis que ofereixen.

Galetes de personalització: permeten a l'usuari especificar o personalitzar algunes característiques de les opcions generals de la pàgina web.

Galetes analítiques: les utilitzem per crear perfils de navegació i poder conèixer les preferències dels usuaris amb la finalitat de millorar l'oferta de productes i serveis.

Galetes de publicitat: permeten guardar informació del comportament per mitjà de l'observació dels habits, estudiant els accessos i creant un perfil de preferències de l'usuari per oferir publicitat relacionada amb els seus interessos.

Segons el termini aquestes galetes les podem definir com:

Galetes de sessió: són aquelles que duren el temps que l'usuari està navegant per la pàgina web i s'eliminen quan s'acaba.

Galetes permanents: són aquelles que queden guardades al terminal de l'usuari, per un temps més llarg, facilitant el control de les preferències escollides sense haver de repetir certs paràmetres cada vegada que es visiti el lloc web.

I si no vull tenir aquestes galetes o no faig res al respecte?

Per cumplir amb la legislació vigent, hem de demanar el seu permís per gestionar galetes. Si decideix no autoritzar el tractament indicant la seva no conformitat, només utilitzarem les galetes tècniques, ja que són imprescindibles per a la navegació a la nostra web. En aquest cas, no guardem cap galeta. En cas de continuar navegant per la web sense denegar la seva autorització implica que n'accepta l'us.

Ha de tenir en compte que si refusa o elimina les galetes de navegació per la web, no podrem mantenir les seves preferències, algunes característiques de les pàgines no estaran operatives, no podrem oferir serveis personalitzats i cada vegada que hagi de navegar per la web haurem de tornar a demanar l'autorització per l'us de les galetes.

Si tot i així, decideix modificar la configuració del seu accçes a la pàgina web, ha de saber que es possible eliminar les galetes o impedir que es registri aquesta informació al seu equip en qualsevol moment modificant els paràmetres corresponent segons el navegador:

Internet explorer - windows.microsoft.com/es-es/windows-vista/block-or-allow-cookies
Firefox - support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we
Google Chrome - support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647
Safari - support.apple.com/kb/HT1677?viewlocale=es_ES&locale=es_ES