Treball en xarxa

XARXA DE CUSTÒDIA DEL TERRITORI

La Xarxa de Custòdia del Territori és una organització sense ànim de lucre constituïda formalment el març del 2003.

La custòdia del territori facilita les iniciatives voluntàries de conservació de la natura, el paisatge i el patrimoni cultural en finques privades i municipals. Iniciatives en què una entitat de custòdia assessora el propietari per fer una gestió de la seva finca orientada a la conservació dels seus valors i recursos.

El Consorci de Gallecs forma part d'aquesta xarxa, ja que el mateix Consorci és una entitat de custòdia. Un dels exemples de custòdia del territori és el conveni entre el Consorci de Gallecs i l'Associació agroecològica de Gallecs.

Xarxa de Custòdia del Territori
www.custodiaterritori.org

FEDENATUR

FEDENATUR (Federació Europea d'Espais Naturals i Rurals, Metropolitans i Periurbans) és una associació sense ànim de lucre creada l'any 1995 que integra els espais urbans i periurbans amb una qualitat ambiental rica i que disposen d'una delimitació mitjançant una figura jurídica protectora de caràcter urbanístic o mediambiental, o l'equivalent en cada ordenament jurídic dels diferents estats europeus.

Gallecs és un espai que respon a les característiques d'un espai FEDENATUR, ja que té una qualitat ambiental rica i disposa d'una delimitació mitjançant una figura jurídica protectora, i forma part d'aquesta entitat des del 2001.

FEDENATUR
www.fedenatur.org

EUROSITE

Eurosite, constituïda l'any 1989, és una de les xarxes europees més grans que engloba organitzacions governamentals i no governamentals, així com organismes de caràcter privat, amb la finalitat de col·laborar activament en la gestió pràctica de la natura a Europa. Actualment, existeixen més de 96 membres de la xarxa Eurosite repartits en 26 països europeus.

Gallecs va entrar a formar part de la xarxa Eurosite l'any 2001, i des de llavors ha col·laborat en diferents seminaris i trobades d'intercanvi.

EROSITE
www.eurosite-nature.org
Inscriu-te al nostre newsletter
Masia Can Jornet Xic · 08104 Gallecs (Mollet del Vallès) (41.56025,2.201833) · T. 93 544 53 97 · F. 93 579 00 32 · info@espairuralgallecs.cat
Polsar F11 per veure la pàgina completa
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes
Acceptar
Política de galetes

Què són les galetes

Les galetes són petits arxius de dades que es reben al terminal des del lloc web visitat i s'utilitzen per registrar algunes interaccions de la navegació d'un lloc web emmagatzemant dades que podran ser actualitzats i recuperats. Aquests arxius es guarden a l'ordinador de l'usuari i conté dades anònimes que no són perjudicials per al seu equip. S'utilitzen per recordar les preferències de l'usuari, com l'idioma seleccionat, dades d'accés o personalització de la pàgina.

Les galetes també es poden utilitzar per registrar informació anònima sobre com un visitant utilitza un lloc. Per exemple, des de quina pàgina web s'ha accedit, o si s'ha utilitzat un baner publicitari per arribar.

Per què utilitzem galetes?

Aquesta web utilitza galetes estrictament necessàries i esencials per a que vosté utilitzi el nostre lloc web i li permetin moure's lliurement, utilitzar areas segures, opcions personalitzades, ... A més utilitzem les galetes per recollir les dades relatives a l'anàlisi de l'us de la web. Aquestes s'utilitzen per ajudar a millorar el servei al client, medint l'us i el rendiment de la pàgina per optimitzar-la i personalitzar-la.

El nostre lloc web també pot contenir enllaços de xarxes socials (com Facebook o Twitter). Nosaltres no controlem les galetes utilitzades per aquestes webs externes. Per a més informació sobre les galetes de las xarxes socials o altres webs, aconsellem revisar les seves pròpies polítiques de galetes.

Quina utilitat li donem als diferents tipus de galetes?

Galetes tècniques: són aquelles imprescindibles i estrictament necessàries pel correcte funcionament d'un portal web i la utilització de les diferents opcions i serveis que ofereixen.

Galetes de personalització: permeten a l'usuari especificar o personalitzar algunes característiques de les opcions generals de la pàgina web.

Galetes analítiques: les utilitzem per crear perfils de navegació i poder conèixer les preferències dels usuaris amb la finalitat de millorar l'oferta de productes i serveis.

Galetes de publicitat: permeten guardar informació del comportament per mitjà de l'observació dels habits, estudiant els accessos i creant un perfil de preferències de l'usuari per oferir publicitat relacionada amb els seus interessos.

Segons el termini aquestes galetes les podem definir com:

Galetes de sessió: són aquelles que duren el temps que l'usuari està navegant per la pàgina web i s'eliminen quan s'acaba.

Galetes permanents: són aquelles que queden guardades al terminal de l'usuari, per un temps més llarg, facilitant el control de les preferències escollides sense haver de repetir certs paràmetres cada vegada que es visiti el lloc web.

I si no vull tenir aquestes galetes o no faig res al respecte?

Per cumplir amb la legislació vigent, hem de demanar el seu permís per gestionar galetes. Si decideix no autoritzar el tractament indicant la seva no conformitat, només utilitzarem les galetes tècniques, ja que són imprescindibles per a la navegació a la nostra web. En aquest cas, no guardem cap galeta. En cas de continuar navegant per la web sense denegar la seva autorització implica que n'accepta l'us.

Ha de tenir en compte que si refusa o elimina les galetes de navegació per la web, no podrem mantenir les seves preferències, algunes característiques de les pàgines no estaran operatives, no podrem oferir serveis personalitzats i cada vegada que hagi de navegar per la web haurem de tornar a demanar l'autorització per l'us de les galetes.

Si tot i així, decideix modificar la configuració del seu accçes a la pàgina web, ha de saber que es possible eliminar les galetes o impedir que es registri aquesta informació al seu equip en qualsevol moment modificant els paràmetres corresponent segons el navegador:

Internet explorer - windows.microsoft.com/es-es/windows-vista/block-or-allow-cookies
Firefox - support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we
Google Chrome - support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647
Safari - support.apple.com/kb/HT1677?viewlocale=es_ES&locale=es_ES